Leer 24/7 online communicatie skills

Waar kun je 24/7 diverse communicatie cursussen volgen? Hier bij de Beo-academie.nl.

De BEO Academie is begonnen met een cursus NMG gebaren in 2020. Van daaruit vullen wij het aanbod aan. Zo ontstaat er een divers aanbod aan cursussen. Deze cursussen hebben allemaal de hoogste kwaliteit qua content.

HTML5 IconFijn om één plek te hebben voor het interactief leren, waar vragen stellen ook gewoon mogelijk is!

Traditionele online learning omgevingen zijn vrij statisch. Wij proberen zoveel mogelijk interactie na te streven. Zo kun je vragen stellen over de cursus. Kun je specifieke voorbeelden opvragen. En samen (online) oefenen.

Meer dan 100 uur cursus

Onze gebaren cursus geeft een goede basis voor de communicatie met je kind.

 • duidelijk materiaal
 • ieder gebaar wordt voorgedaan
 • altijd beschikbaar
 • voor iedereen geschikt

Experts

Onze docenten zijn allemaal ervaren docenten. Ze geven al meerdere jaren “traditioneel” les. Dit is direct merkbaar in het lesniveau.

 • Goede resultaten
 • feedback
 • bereikbaar
 • Leeftijds onafhankelijk

6 maanden toegang

Al onze cursussen kun je binnen enkele maanden afronden. Daarom heb je 6 maanden onbeperkt toegang tot de cursus.

 • 6 maanden
 • Onbeperkt toegang
 • Kwaliteit
 • Betaalbaar

Welkom op ons platform, wie kun je online tegenkomen?

Angela Hoogstrate

Sinds 1997 is Angela logopedist. Ze startte haar carrière in Zuid Duitsland waar ze een logopediepraktijk hielp opzetten. Terug in Nederland werkte ze in de diagnostiek, waarbij ze kinderen met gehoor- en taalproblemen onderzocht en multidisciplinair in kaart bracht. Daarna is ze gaan werken met kinderen met vertraagde en bijzondere ontwikkeling om deze communicatief sterker te maken. Hiervoor is ze zich gaan specialiseren in methodieken die direct toepasbaar zijn in het werk met de kinderen. Angela is overtuigd van het belang van het netwerk, de familie, de leerkrachten voor het stimuleren van de communicatieve ontwikkeling van het kind. Dit was de basis om oudercursussen te geven, zoals het leren stimuleren van de spraak- en taalontwikkeling van kinderen met een vertraagde ontwikkeling en het geven van de gebarencursus NmG. Daarnaast werkt ze als pré-verbaal logopedist en helpt ze baby’s met eet- en drinkproblemen en geeft ze ouders adviezen.

Angela Hoogstrate

(preverbaal) logopedist.

Milou Derkman

Logopedist sinds 1999. Sinds het begin van haar carrière heeft ze gewerkt met kinderen die extra ondersteuning nodig hebben in de communicatie. Aanvankelijk in dienst bij grote instellingen in het Oosten van het land. Sinds 2008 mede praktijkeigenaar van BEO logopedie. Milou zet zich vol enthousiasme in voor haar cliënten. Door haar ruime ervaring met de kinderen met een vertraagde of bijzondere ontwikkeling heeft ze veel expertise op het gebied van het stimuleren van de beginnende communicatie opgebouwd. Naast de cliënten met spraak-taalproblemen ziet ze ook veel jonge baby’s met eet-en drinkproblemen als gespecialiseerd preverbaal logopediste. Ze werkt samen met alle betrokkenen rondom een kind; professionals maar vooral ook de ouders. Van daaruit geeft ze ook verschillende oudercursussen. Ze is een bevlogen logopediste met hart voor haar werk en hoopt haar enthousiasme ook over te brengen in de online-elearningen.

Milou Derkman

(preverbaal) logopedist