Gebaren NmG

15 weken
Alle niveau's
372 lessen
22 quizzes
20 studenten

Door de opkomst van de online mogelijkheden en inspelend op de wensen van onze cursisten hebben we een e-learning ontwikkeld. Het grote voordeel hiervan is dat een ieder op zijn eigen tempo en op elk gewenst moment zich de gebaren eigen kan maken. We hebben geprobeerd om ons enthousiasme en de positieve feedback die we de afgelopen jaren tijdens de cursussen hebben ontvangen in de e-learning te verwerken.

We wensen jullie heel veel plezier met deze e-learning en horen uiteraard graag jullie feedback via [email protected].

De cursus bestaat uit verschillende lessen die thematisch opgezet zijn. Je leert de gebaren bij de verschillende thema’s, zodat je aan het eind van de cursus een basisgebarenschat hebt opgebouwd. Daarnaast is er een theoretisch deel dat gaat over het maken van de gebaren en een stuk achtergrond informatie over de spraak- en taalontwikkeling. Je leert hoe je de gebaren kunt inzetten in het gesprek met je kind. De geleerde gebaren worden per thema aan het eind middels creatieve oefenvormen herhaald. Helemaal aan het eind van de gebarenmodules kun je jezelf testen of je je de gebaren voldoende eigen hebt gemaakt. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om waar nodig feedback te vragen aan één van ons. 

De gebaren worden duidelijk uitgelegd en met video ondersteund. Je oefent de gebaren zodat je deze direct in kan zetten in het gesprek met het kind. 

Heb je nog vragen? Bekijk dan onze pagina veel gestelde vragen.